Honda Phantom

Honda Phantom

Honda Phantom

Honda Phantom

Honda Phantom

Lagi lagi dari tempat parkir…nemu yang beginian.. baca di TMCblog  katanya Honda tiger sudah di discontinue dari januari 2014.. terbesit di pikiran, kenapa honda gak ngeluarin model Retro Cruiser aja sebagai pengganti tiger..

Honda Phantom

Honda Phantom

wpid-16032014176.jpg

wpid-16032014177.jpg

wpid-16032014178.jpg

wpid-16032014179.jpg

Berikut spek Honda Phantom

  • Engine Type: 4-stroke Single-cylinder, air-cooled, 2-valve SOHC
  • Displacement: 196.9 cc
  • Bore x Stroke 63.5 mm x 62.2 mm
  • Compression Ratio: 9.0:1
  • Ignition System: CDI
  • Redline: Unknown – early TA200s (Custom 3? Short handlebar version) up to 2004 have NO rev limiter
  • 6-speed gearbox (Conventional motorcycle 1N23456)
  • Clutch System: Wet Multiplate Clutch
  • Drivetrain: Chain (520)
  • Sprockets (Front / Rear tooth count): 13 / 39[2] or 41 (standard) [3]
  • Dimensions (WxLxH): 775 x 2256 x 1085 mm
  • Seat Height: 699 mm
  • Wheelbase: 1505 mm
  • Dry Weight: 140 kg
  • Fuel Tank Capacity (Main / Reserve): 9.68 litres / 2 litres
  • Suspension System: Front – Telescopic, Rear, Double Shock
  • Brake System: Front / Rear Disc Brakes (Dual Piston Calipers)
  • Tyre Size: Front – 90/90 – 17M / C49P (Tubeless) ; Rear – 130/90 15M / C66P (Tubeless), available from Metzeler (Lasertec), Pirelli (City Demon), Bridgestone (Exedra), IRC (from Thailand) and Shinko (with white-walled option)
  • Battery: Maintenance-Free 12V – 3.5Ah
  • Max. Power Output: 12.3 kW / 16.48 hp @ 8000 rpm
  • Max. Torque: 16.2 nm / 11.95 lb-ft @6500 rpm

Gimana menurut bro/sis…

Advertisements

About Bintang Jati

Biker,husband,father & football lover
This entry was posted in Honda, Honda Phantom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

45 Responses to Honda Phantom

  1. Rudy SouL says:

    saya g suka model yang begitu….xixixi…

    Launching Supra X 125 PGM-FI Blitar,Rp 17.310.000 type CW dan Rp 16.680.000 type SW. – http://wp.me/p208su-1P7

  2. chakim92 says:

    Mangtab nih motor…

  3. lexyleksono says:

    Sepertinya AHM pernah jualan ini beberapa tahun yang lalu, tapi gak begitu laku, harganya juga lumayan mahal saat itu.

  4. satrianunggangvixie says:

    Yang keluaran 2002 brp yah harganya sekarang

  5. cahyadip says:

    Setuju sekali kalo model dan citarasa seperti Honda Phantom ini dijadikan master fisain buat honda tiger AHM.
    Saya pernah pakai touring Bandung – Surabaya – Pendopo Bupati Bangkalan, nyaman sekali dan riding ergonominya manteb…

    Sudi mampir di warung ecek2 bro, haturnuhun

    http://cahyadip.wordpress.com/2014/03/16/menghadapi-pejalan-kaki-jangan-pernah-berasumsi/

  6. gc133hijrah says:

    Kalo 1 silinder ga asik bro. Masih terdengar seperti tiger beda body….
    Coba dengerin suaranya kaisar ruby….. Honda phamtom 200 langsung ciut dah.
    Tp kalo secara disain ane suka disain phantom ini….

  7. WSPutra says:

    Ini mah udah lama banget mas bro. Dirumah ame dulu ada kaya gini

  8. jon says:

    Temen ane ada yg punya phantom 2tak

  9. helmi says:

    Pengennya yang phantom 150cc 2tak, water cooled, lebih beringas tenaganya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s