Antara Ninja RR Mono, R15 dan Burgman

Suzuki Brugman 200

Suzuki Brugman 200

Ke tiga motor ini belum pernah saya lihat si dunia nyata…. tapi kalo di suruh milih… inget ya milih aja :mrgreen: pilihan pertama saya pilih Burgman..pilihan kedua saya pilih Ninja RR Mono..pilihan ketiga so pasti R15

Ninja RR Mono Pict from warung dohc

Ninja RR Mono
Pict from warung dohc

Kok bisa?? Gini mas bro

  1. Pertama pilih Brugman karena bagasi gede jadi bisa nampung banyak barang, jok nya lebar cocok buat yang punya pantat gede kayak ane, cc nya udah 200 cocok buat naik kelas dan yang pasti ergonomi nya mak nyusss
  2. Kedua kenapa pilih Ninja RR Mono… karena pingin naik kelas dari motor 150 cc ke 250cc
  3. Ketiga kenapa pilih R15 karena motor saya NVL..saya rasa feeling naik R15 sama naik NVL beti alias beda tipis walaupun R15 sudah 6 speed
R15 pict from IWB

R15
pict from IWB

Itu pilihan saya mas bro, gimana.. ada yang punya pilihan lain?

Ayo monggo di share

Advertisements

About Bintang Jati

Biker,husband,father & football lover
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Antara Ninja RR Mono, R15 dan Burgman

  1. Darpani Matic says:

    Abdi ge mau Mas Burgman 200 atau 125 pengganti SKy Wave yang di jabel Bank gara pendamping Gadekan BPKB, apalagi kalau Harganya kalau lihat di NJKB gak tinggi

  2. KUDA jingkrak says:

    mana yg brojol dluan antara R15,burgman dan vanvan, itu yg saya incar 😀

  3. rezaholic says:

    sama nih.. ngidam burgman.. kalo seharga vario mah 😀

    Big Scooter: Burgman 200 VS VIAR 200!!! :mrgreen:
    http://rezaholic.wordpress.com/2014/03/12/big-scooter-war-burgman-200cc-vs-viar-v1-200cc/

  4. st3v4nt says:

    Kalau pake burgman mikir2 dulu tempat parkirnya…..:-)

  5. Maskur says:

    pilih BRUGMAN lah

  6. motorohim says:

    matic bongsor aja yg murmer. hehehe
    nitip ah http://rohimmoto.wordpress.com/

  7. These short words are great simply because they really add up for a score within
    the end and in addition they also limit the
    words your assailant can build off on. At ab muscles top in the screen find
    and click for the “tools tab”. So, in case you
    inform the opponent whom you think is cheating
    which you would like to create your move every 24 hours and she or he
    forfeits the sport, it could mean that your
    attacker is utilizing a Scrabble cheat board or anagram solver.

  8. This website definitely has all of the information I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask.

  9. Hi friends, its wonderful post about tutoringand fully explained,
    keep it up all the time.

  10. This sort of a condition drives one to think out
    of the box and be innovative. The increasing number of free online games, bringing fun and entertainment in short doses is
    of great news to many gamers. Some of the games of Kizi1 like Sanrio Photo fun with Hello Kitty App enable you to share some photos and they are really super
    fun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s